diumenge, 14 de desembre del 2008

Cayo Lara, nou coordinador d'IU


Rebo la notícia, Cayo Lara ha estat escollit coordinador d'IU. Finalment el PCE s'ha fet amb les regnes d'IU, portava molts anys fent l'impossible per aconseguir-ho, culpant de tots els mals Gaspar Llamazares. La majoria d'EUiA vam apostar per un coordinador/a que realment ens permetès superar la divisió interna i situés IU en la lluita real, la transformés en una eina útil al servei dels treballadors, cercant la unitat de classe lluny de proclames estérils per radicals que semblin. 

Joan Josep Nuet tenia les condicions per ser-ho, però no s'ha aconseguit sumar prou, malgat la feina ben feta .... Tots sabíem també que el líder de la federació madrilenya és home acostomat a "calentar-se al sòl que més escalfa..." i aquest era Cayo Lara.

La crida a la vaga general de Cayo Lara pot semblar "música celestial" a algunes oïdes, però té més possibilitats que sigui un crit en el desert sinò es lliga a la lluita sindical, a la lluita contra els expedients a cada fàbrica, a la lluita les conseqüències diàries de la crisi capitalista sobre les famílies treballadores... Tots sabem que IU per si sóla no pot organitzar una Vaga General que no sigui una proclama sectària i que fer girar el govern cap a l'esquerra (el de Madrid i el d'aquí) n'ha de ser el primer pas... perque IU sigui l'organització i la veu dels desposeïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada