dimecres, 27 de desembre del 2017

El llarg hivern repressiu del 2018


Cada dia sentim, llegim o patim una nova notícia sobre l'escala repressiva que els aparells de l'Estat preparen pel 2018, sembla que tindrem un hivern curull de noves detencions, imputacions, informes de la Guàrdia Civil que al llegir-los semblen una barreja de novel·la lladres i serenos i de ciència-ficció... Que sí els 11 de setembre formen part de la conspiració per la rebel·lió i la sedició, que si més de 100 persones acusades d'actes violents el 20 de setembre, que si dos regidors de la CUP de Reus detinguts per manifestar-se davant d'hotels on s'allotjaven els cossos policials que van reprimir l'1 octubre, que si estan identificant quatre bombers, etc ...ah! i sense oblidar als més de 700 alcaldes i alcaldesses ja investigats. 

Cada dia sentim, llegim o patim una nova notícia sobre l'escala repressiva que els aparells de l'Estat preparen pel 2018, sembla que tindrem un hivern curull de noves detencions, imputacions, informes de la Guàrdia Civil que al llegir-los semblen de ciència-ficció... Que sí els 11 de setembre formen part de la conspiració per la rebel·lió i la sedició, que si més de 100 persones acusades d'actes violents el 20 de setembre, que si dos regido

En fi que podem esperar d'un Estat on portar un llaç groc o donar voltes era prohibit per la Junta Electoral mentre tots els mitjans del Règim eren pura propaganda dels partits del #155 (amb total predilecció per Arrimades, tant que el mateix PP ha denunciat a l'ABC, per llogar-hi cadires).
Aquest 2018 s'entreveu un llarg hivern de la repressió. Com sinó interpretar les paraules del ministre de l'Interior Zoido: "Si hay que detener a Rovira y Artadi, se las detendrá" http://www.elperiodico.com/…/zoido-entrevista-okdiario-dete…
 
Malauradament, la repressió i la nul·la separació de poders a l'Estat Espanyol quan del que es tracta és, del que ells anomenen, una "qüestió d'Estat" (ja ho vam veure a Euskadi, no ens ha de venir de nou) ho emmascara tot i deixa en segon o tercer terme qüestions clau com les dificultats per formar govern (i amb quin programa), si Puigdemont complirà la seva promesa de tornar o no (no era allò de si vols que torni el President, cal votar al President?), hores d'ara només m'ha quedat clar que Turull per res del món vol investir Junqueras.. per no parlar de la indigne pujada de l'aigua del 12% proposada per ATLL, malgrat que la seva privatització al grup ACCIONA per part del govern Mas va ser anul·lada fa anys!!

En fi, com cada dia hem de seguir exigint arreu: #LlibertatPresosPolítics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada