divendres, 13 de febrer del 2009

La Llei d'Educació a debat amb Dolors Camats i Mercè Civit, dilluns 16 a les 19h a la Biblioteca Vila de Gràcia


Fa pocs dies la totalitat dels sindicats han anunciat una vaga general a l'ensenyament, les darreres propostes de la Conselleria poc consensuades han acabat de posar en entredir el "procés de diàleg". La Vaga coincideix amb els treballs de la Ponència del Parlament que està debaten la proposta de la LLei d'Educació de Catalunya. De tot plegat debatrem a la xerrada que el proper dilluns 16 a les 19 hores farem amb les diputades d'ICV-EUiA i veïnes de Gràcia Dolors Camats i Mercè Civit.

La gent d'ICV i d'EUiA de Gràcia farem tenderets prop dels mercats de la Travessera i L'Estrella repartint una declaració en la qual comminem al conseller Maragall a no pactar la LLei d'Educació amb els partits de la dreta, si això significa deixar fora l'acord a la comunitat educativa (ensenyants, mestres, pares, sindicats...).

El model educatiu una de les qüestions capdals per a la nostra coalició, eix fonamental del Pacte de l'Entesa i pilar bàsic per una societat complexa com la catalana a la qual una part fonamental del seu futur és basa en l'educació que rebin els seus infants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada